Smykketips Du Må Vite Om

Hvis du ønsker å finne smykker som passer dine klær, er det flere enkle måter å finne ut hva som vil fungere og hva som ikke vil fungere. Ta en titt på følgende tips om hvordan du kombinerer smykker med klær og hvordan du kan shoppe smykker du vil elske å ha på deg.

Når du ønsker å investere i smykker som inneholder safirer, opaler eller rubiner, må du sørge for at du forstår hva lab opprettet betyr. Lab -skapte edelstener dyrkes i et laboratorium ved hjelp av vitenskapelige midler. Smykker som du ser merket som lab opprettet som safir har aldri sett Mother Nature. Hvis du leter etter naturlige edelstener, kan det være at du betaler en høyere pris og bruker mye tid på å lete etter en leverandør utenfor ditt lokale kjøpesenter.

Kjøp fargerike smykker for å kombinere med de samme svarte klærne. Den samme svarte kjolen kan virke som et helt nytt og spennende antrekk bare ved å legge til forskjellig tilbehør. Fargerike smykker skiller seg ut mot en mørk farge og gir deg et dynamisk utseende.

Når du skal velge antrekk for arbeidet, bør du tenke på hvilke smykker som er passende eller ikke. Tilbehør kan få et antrekk til å virke mer ferdig, men noen ting er kanskje ikke passende for arbeidsstedet ditt. Kontroller at alt du har på deg passer med arbeidets kleskode.

Ikke kjøp smykker med mindre du vet sikkert at personen du kjøper det for, vil like det. Hvis din kone er fan av Tornerose, så er et dvergvedheng en passende gave. Ikke bare kjøp et smykke fordi det er søtt, sørg for at det også er passende.

Når du kjøper smykker, er det viktigste å tenke på hva du liker og føler deg komfortabel i. Selv om armbånd eller hengende øredobber er på moten, ser noe du ikke liker eller ikke føler deg komfortabelt i, på moten. Når du er ukomfortabel, viser det seg. Når du er komfortabel og liker utseendet ditt, viser det!

Kjøp steinene dine løse når du lager dine egne smykkedesign. Du vil kunne plukke ut en stein som best gjenspeiler dine ønsker. Når du har funnet den perfekte steinen, vil ideene dine for en perfekt setting være mye lettere å tyde. Ethvert godt smykke starter ved steinen.

Les alle dine garantier og garantier. Omhyggelig oppmerksomhet på alle detaljene i begge disse kan hjelpe deg med å forhindre at det oppstår store problemer. Hvis du finner problemer i garantiene eller garantiene, kan du rette dem før du tar smykkene du har kjøpt ut av butikken.

For å legge den perfekte stilen til ethvert antrekk, legg bare til et smykke. Enten det er en stor ring, noen dristige øredobber, et tykt armbånd eller et tykt halskjede, vil det å legge et statement -stykke til ethvert antrekk ikke bare bringe det utenom det vanlige, men det vil også gjøre det mer «deg». Videre er et utsagnstabell sikkert en flott samtalestarter ved enhver anledning.

Smykker kan lage eller ødelegge et antrekk. Å velge et stykke som er for prangende kan ødelegge et fint ensemble, og å ha noe for undervurdert kan risikere at det blir oversett helt. Å følge noen få enkle regler for mote kan sikre at du ikke gjør noen klare feil når du trenger å se bra ut.

Hvordan Arbeide Magi I Smykkeverdenen?