Smykkerhemmeligheter For Å Spare Penger Og Tid

Smykker har vært en del av vår kultur siden antikken. Det er så mange forskjellige typer smykker, og hver har sine egne betydninger og passende tider å bruke. Folk har vært fascinert av smykker siden antikken, hvor de pleide å betegne rikdom. Det har siden blitt mer populært og for alle.

Sørg for å polere metallsmykkene dine regelmessig. Over tid begynner det å samle smuss, olje og støv, og det påvirker glans og generelle utseende. Dette får smykkene til å se slitte og gamle ut. Fortsett med å oppdatere bitene med en enkel polering for å få dem til å se ut som helt nye igjen.

Hvis du ønsker å kjøpe mote smykker, må du investere noen få dollar. Mens smykker er tilgjengelig i nesten alle design og prisklasser under solen, kan du kjøpe noe i mellomprisklassen. Hvis du går for billig, kan du ende opp med å kjøpe noe med usunne metallegeringer eller dårligere kvalitet.

Når du skal kjøpe smykker, må du stille gullsmedene de «riktige» spørsmålene om deres varer. Du må diskutere ting som diamantkarakterer. Du må også spørre hvem klassingene er av brikkene deres. Finn ut hva de har utdannelse og erfaring, og se hva garantiene er for uansett karakter.

Ikke kjøp brukte øredobber uten å desinfisere stolpene eller ørekrokene. Andre mennesker har brukt dem, spesielt for vintage -stykker, og det er mange bakterier som ligger rundt. Ta litt sitronsaft eller hydrogenperoksid, klem litt på en bomullspinne og kjør det over øredobbene. Dette vil drepe bakteriene, noe som gjør det trygt å bruke øredobber.

Hvis du vil kjøpe et smykke til en av damene i livet ditt, men ikke vet størrelsen hennes, kan du bare snike noe ut av smykkeskrinet hennes som hun allerede har på seg. På den måten kan du få størrelsen på varen og få henne de perfekte smykkene i den perfekte størrelsen – hun blir helt overrasket!

Bruk smykker i minst en dag for å se om det henger riktig og er behagelig. Dette vil også fortelle deg hvordan stykket holder seg i daglige miljøer.

For å lage et mote fremover på et budsjett, kan du prøve å kjøpe vintage smykker. Smykketrender er sykliske og stilige smykker kan ofte bli funnet billige i bruktbutikker. Ta deg tid til å sortere gjennom de gamle smykkene i dine lokale bruktbutikker og loppemarkeder. Du vil sannsynligvis finne noen flotte brikker til en lav pris.

For å lage iøynefallende smykker, ikke vær redd for å eksperimentere med forskjellige farger. Hvis du har problemer med å tenke på en palett, kan du se deg rundt og hente inspirasjon fra ting du finner i naturen. Kontrastfarger, gratis, tradisjonelle eller monokromatiske fargevalg kan gi et godt uttrykk når de integreres i et smykke.

Du trenger ikke å være en dronning for å ha et sett med øredobber lenger! Mange ganger kan du finne dem på ditt lokale kjøpesenter eller gullsmed til greie priser. Tidene har endret seg, så ikke vær redd for å skyte ut tonnevis med penger for å gå med fine smykker, men husk at det fortsatt er veldig dyre stykker!

Hvordan Arbeide Magi I Smykkeverdenen?