Antikke Smykker Shopping Ting Du Bør Unngå Når Du Skal Velge

Hva vet du om smykker? Kan du gjenkjenne autentiske smykker av høy kvalitet? Er du kunnskapsrik om de forskjellige smykketyper? Denne artikkelen vil gi deg en bedre forståelse av smykker. Forhåpentligvis vil vi svare på noen av dine brennende smykkespørsmål i artikkelen nedenfor.

Kostyme smykker er verdt å vurdere hvis du skal på jobb og ikke ønsker å bruke smykker som har en høy verdi knyttet til det. Kostyme smykker inneholder ingen edle metaller eller edelstener, noe som gjør dem svært rimelige og allment tilgjengelige. Denne typen smykker har en tendens til å bli flekkete over tid og kan ikke skinnes med en poleringsklut.

Når du kjøper vintage smykker, må du bli kjent med de forskjellige tidsperiodene som er knyttet til hvert stykke. En brikke fra viktoriansk tid kan interessere deg mer enn en av en annen æra, så å kjenne forskjellene vil hjelpe deg med å raskt kunne se brikkene du er mest interessert i å kjøpe, i stedet for å bruke mye tid på å surfe.

Når du kjøper smykker, er det viktigste å tenke på hva du liker og føler deg komfortabel i. Selv om armbånd eller hengende øredobber er på moten, ser noe du ikke liker eller ikke føler deg komfortabelt i, på moten. Når du er ukomfortabel, viser det seg. Når du er komfortabel og liker utseendet ditt, viser det!

Hvis du lager dine egne øredobber, kan du gå til en sveisemateriell for å kjøpe aluminiumstråd. Du kan kjøpe ledningen der i en spole, som er langt billigere enn å kjøpe den i mindre mengder. Noen aluminiumstråd er også allergivennlige, noe som gjør det til det perfekte valget for personer med sensitive ører.

For å spare penger på kjøp av smykker bør du vurdere å se på lokale antikvitetsbutikker. Mange selger sine antikke smykker til butikkene når de trenger penger, eller hvis de har arvet det og bare ikke vil ha det. Det er ingen grunn til å betale de høye påslagene som følger med smykker.

Vent til sminken er ferdig og satt før du tar på smykker. Støv og skitt fra sminke trekker seg mot smykker, og å ta på smykkene først kan la det se kjedelig eller snusket ut. Øredobber og halskjeder er spesielt utsatt for denne typen forurensning.

Se edelstenene i riktig belysning, med riktig bakgrunn. Diamanter eller andre perler bør aldri ses på svart bakgrunn. Svart bakgrunn forandrer din oppfatning av en edelstenes ekte glans og farge, slik at du kan gjøre et kjøp og senere innse at steinen ikke er så klar og perfekt som du opprinnelig antok.

Vær forsiktig med å bruke hampsmykker hvis du planlegger å svømme. Selv om hampsmykker kan være veldig vakre og tiltalende når du er tørr, kan du raskt finne deg selv i fryktelige straights. Hamp krymper når den er våt og kan fort bli for tett for deg. Vær spesielt forsiktig med halskjeder i hamp choker -stil.

Husk disse tipsene når du handler smykker. Hvis du kjenner verdien av smykker og kan identifisere et stilig stykke når du ser det, vil du alltid kunne få det beste tilbudet på de beste smykkene. Jo mer du vet om smykker, og jo mer du omgir deg med håndverket, desto bedre blir smaken din.

Hvordan Arbeide Magi I Smykkeverdenen?